Man aangehouden na huiselijk geweld

zaterdag 11 maart 2017

Leeuwarden - In een woning in de wijk Bilgaard in Leeuwarden hebben agenten een 39-jarige man aangehouden na mishandeling.

De meldkamer in Drachten kreeg vrijdagnacht een melding van een ruzie in een woning. Ook zou er iemand gestoken zijn. Toen agenten bij de woning kwamen stond er een auto in de straat, op de achterbank zat een gewonde 18-jarige jongeman. Hij had een steekwond in zijn buik. Het bleek dat er een ruzie was geweest tussen de 39-jarige en zijn 40-jarige vriendin. Het escaleerde en de 39-jarige wilde de 40-jarige met een steekwapen steken. De 18-jarige zoon van de vrouw wilde er tussen komen en werd gestoken. Moeder en zoon vluchtten het huis uit naar buurtbewoners en waarschuwden de politie. De 18-jarige werd met spoed door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 39-jarige werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De technische recherche heeft onderzoek in en om de woning van de verdachte gedaan. Ook werd er een buurtonderzoek gehouden. De verdachte zit nog vast. De politie doet onderzoek. 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Jorwert | 112 alarmeringen Jorwert | Goedkoop Tanken in Jorwert | Supermarkten in Jorwert | Weerbericht Jorwert