Twee aanhoudingen voor handel in medicijnen

vrijdag 19 augustus 2016

Leeuwarden - De politie heeft maandag in een woning in de wijk Zuiderburen twee inwoners van Leeuwarden van 69 en 43 jaar oud aangehouden. De man en vrouw worden verdacht van de handel in medicijnen. Het duo zit nog vast.

Bij de politie was informatie binnen gekomen dat vanuit een woning in Zuiderburen door particulieren in medicijnen zou worden gehandeld. Dit is uiteraard niet toegestaan. Reden genoeg om nader onderzoek te doen. Maandagmiddag werd besloten om naar de woning toe te gaan. Beide bewoners werden vervolgens aangehouden. De woning werd doorzocht en daarbij vonden agenten een grote hoeveelheid medicijnen en administratie. Dit alles werd in beslag genomen. Samen met de Inspectie voor de Volksgezondheid wordt onderzoek gedaan naar het soort medicijnen en de herkomst ervan.Omdat misdaad niet mag lonen werd in het kader van het afpakken van crimineel verkregen vermogen door het onderzoeksteam onder andere beslag gelegd op een grote hoeveelheid contant geld en sieraden.De twee verdachten zijn donderdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die besloot om het duo voor 14 dagen in bewaring te stellen. Het onderzoek loopt nog volop. 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Jorwert | 112 alarmeringen Jorwert | Goedkoop Tanken in Jorwert | Supermarkten in Jorwert | Weerbericht Jorwert